SKŁADNIKI
sok jabłkowy tłoczony na zimno*, przecier z aceroli*, imbir*, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy). (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Napój kombucha typu shot, który stanowi połączenie filtratu z fermentatu kombuchy bogatego w niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania układu trawiennego probiotyki z przecierem z aceroli i imbirem, które wspomogą Twój układ odpornościowy.
W produkcie jest ponad miliard żywych kultur bakterii: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, kultury kombuchy.
Produkt pasteryzowany w niskiej temperaturze pozwalającej zachować wszystkie składniki aktywne.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 117 kJ/27 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 6,1 g
w tym cukry - 5,6 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0 g
Witamina C - 200 mg (250 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)
UWAGA
Powstawanie osadu jest procesem naturalnym. Przed otwarciem wstrząsnąć
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.80
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.10
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.10
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
VIGO YOKO (kombucha)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
CRUZ GROUP SP. Z O.O. UL. ŚW. MARCIN 29/8 61-806 POZNAŃ
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.