SKŁADNIKI
ocet ryżowy* (66,5 %) (woda, ryż*), cukier*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zamień swój dom w bar sushi! Dzięki ekologicznemu octowi do sushi od bioasia możesz przygotować idealny ryż do sushi jak profesjonalista! Sushi smakuje najlepiej, gdy ryż ma specjalną, lekko słodką kwaskowatość. To jest dokładnie to, w czym ekologiczny ocet do sushi jest najlepszy! Nadaje on ryżowi do sushi autentyczny smak, który sprawia, że domowe kreacje będą niezapomniane.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 671 kJ/158 kcal
Tłuszcz: <0,5 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g<br/>Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 33 g
Białko: <0,5 g<br/>Sól: 4,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
250
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
17.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
4.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.50
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BIOASIA (makarony mie, ramen)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Kreyenhop&Kluge Industriestraße, 40-42 28876 Oyten, Niemcy
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Chiny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.