SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, pomarańcze ze skórką*, imbir* (1,3 %), substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1036 kJ / 244 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 58 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
AGRISICILIA S.P.A., C.DA VIGNALE 7, 95032 BELPASSO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.